ارزیابی شاخص‌های انرژی خشک‌کردن کیوی در خشک کن نیمه صنعتی بستر ثابت مجهز به مواد تغییر فاز دهنده

زهرا شیخانی نژاد فلاح؛ مرتضی زنگنه؛ نرگس بنائیان

دوره 23، شماره 84 ، اسفند 1401، ، صفحه 73-90

https://doi.org/10.22092/amsr.2023.362142.1449

چکیده
  هدف این تحقیق بررسی اثر دما (در سه سطح 55، 65 و 75 درجة سلسیوس) و مواد تغییر فاز دهنده (PCM) بر چهار شاخص کمی شامل؛ میزان انرژی مصرفی کل، مقدار انرژی ویژه، مدت ‌زمان خشک شدن و یکنواختی خشک شدن است. با ترکیب متغیرهای مستقل، مجموعاً شش تیمار به دست آمد. فرآیند خشک‌ کردن تحت پیش تیمار توان فروسرخ 250 وات، زمان فروسرخ 10 دقیقه، توان ریزموج 400 وات، ...  بیشتر